/ Ansikte / Adjustable Derma Stamp med hyaloronsyra
  • Adjustable Derma Stamp med hyaloronsyra

Adjustable Derma Stamp med hyaloronsyra

Derma  stamp har 140 nålar, är gjord av kirurgiskt rostfritt stål och längden på nålarna kan justeras från 0,0 mm upp till 2 mm. Därför är det perfekt för att kombinera till ansikte, nacke och  för att ta bort finnar och akneärr.
Adj. Derma Stamp ger en mera precis behandling av problemhud, för man ska undvika att använda microneedling behandling direkt på utbrott av finnar. 
Dermastampen arbetar för att lindra ärr på tre sätt
1. Stämplingens mekaniska stimulering bryter ner de knutna kollagenbuntarna i ärret. Processen av hudnåling ökar också produktionen av kollagenas en grupp av enzymer som bryter ner feljusterad ärrvävnad

2. Hudnåling skapar ett helt nytt lager av kollagen för att ersätta den skadade ärrvävnaden som ger en mjukare och slätare hud.

3. Dermastampen ökar dramatiskt absorptionen av Ice hyaloronsyra vilket hjälper till att förnya  hudcellerna i området och återfukta huden.
Ice Uoga Uoga Naturligt fuktgivande ansiktsserum
ICE

Naturligt fuktgivande ansiktsserum med hyaluronsyra och kvittenextrakt.

Vi skapade denna hudvårdsserie för alla typer av hud som behöver återfuktas, utan feta krämer och oljor. För att ta fram vår formula använde vi effektiva ingredienser så som aloe vera-extrakt tillsammans med banbrytande ekologiska innovationer som är speciellt utvalda för att ge huden intensiv återfuktning. I den här produktserien hittar du följande aktiva ingredienser:

- Kvittenextrakt: Studier visar att kvittenextrakt har en stark och långvarig fuktgivande effekt som upplevs direkt. Dessutom har detta extrakt en lugnande effekt på huden.

- Hyaluronsyra: Vi använder två olika molekylära storlekar av Hyaluronsyra för att uppnå en mångsidig återfuktande effekt. De mindre molekylerna i Hyaluronsyra mjukgör huden, ökar dess elasticitet och slätar ut rynkor. De större molekylerna återfuktar inte bara hudens yttre lager utan har också mildrande egenskaper.

- Hydrolyserad betaglukan: Återställer effektivt hudens barriärfunktion och livar upp hudens återfuktning genom en syntes av akvaporiner, som förflyttar vätska inuti huden.

- En sammansättning av naturliga sockerarter: Stimulerar syntesen av ceramider, förbättrar hudens barriärfunktion och ökar cirkulationen av vätska i överhuden. Huden blir mjukare och slätare.

- Aloe Vera Extrakt: Rik på vitamin A, vitamin C och antioxidanter, har en stark lugnande effekt och hjälper till att återfukta huden.